به همت معاونت دانشجويي فرهنگی برگزار شد:

برگزاري کارگاه آموزشي مهارت هاي زندگي در واحد نور

کد خبر: 698 تاریخ انتشار: 1399/7/28 نویسنده: نبی خلیلی
کارگاه آموزشی "مهارت های زندگی" به همت معاونت دانشجويي فرهنگی واحد نور در سالن کنفرانس با حضور دانشگاهيان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، کارشناس ارشد روانشناسي شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور گفت: سازمان بهداشت جهانی تعریف مهارتهای زندگی را به صورت زیر ارائه می‌دهد:

مهارتهای روانی – اجتماعی که به ما کمک می‌کنند با نیازها و چالش‌های زندگی روزمره بهتر کنار بیاییم.

این سازمان، مهارتهای زندگی را به شکل زیر فهرست و دسته بندی می‌کند:

تقسیم ده‌گانه مهارتهای زندگی از سوی سازمان جهانی بهداشت انجام شده و اغلب شامل مهارت‌های زیر می‌شود.( خودآگاهی، همدلي، ارتباط موثر، روابط بين فردي، حل مساله، تفکر خلاق، تفکر انتقادي، توانايي حل مساله، توانايي مقابله با استرس)

مريم اسماعيل نژاد افزود: برگزاری کارگاه های مهارت زندگی سبب ارتقاء سلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی می شود.

وي با بيان اينکه در کارگاه های مهارت زندگی مهارت های خود آگاهی، ارتباط موثر، کنترل خشم و جرات مندی آموزش داده می شود، بيان کرد: همکاران دانشگاه باشرکت در کارگاه مهارت زندگی روشهای صحیح و علمی زندگی را فرا می گیرند و تلاش می شود با خودشناسی و همدلی و ارتباط موثر به اهداف مورد تائید این طرح دست پیدا کنند.

کارشناس ارشد روانشناسي شبکه بهداشت و درمان نور هدف اصلی از برگزاری این کارگاه ها را پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مهارت مدیریت خشم دانست و افزود: آموزش ها برمبنای کنترل خشم و مهارت توانایی مقابله با تنش ها را فرهنگ سازی می کند.

وی افزود: مهارت خود آگاهی، همدلی؛ ارتباط موثر و جرات مندی از مهمترین مهارت هایی است که در این کارگاه های آموزشی مورد توجه است و تاکید کرد: در این کارگاه ها ضمن معرفی مهارت های زندگی از قبیل مهارت های خودآگاهی، کنترل خشم، مقابله با استرس، حل مسأله وتصمیم گیری، ارتباط مؤثر، تفکر خلاق، تفکر نقادانه و...؛ مهارت خودآگاهی به طور ویژه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

اسماعيل نژاد به تفاوت بين استرس و اضطراب اشاره و تصريح کرد: استرس واکنشی است به مشکلات و فشارها، و اضطراب واکنشی است به استرس‌ها؛افرادی که اضطراب دارند، معمولا تحت فشار عوامل استرس‌زای بیرونی نیز هستند؛ استرس در بیشتر مواقع با اقدامی عملی رفع می‌شود، اما حل مشکل اضطراب نیازمند مشاوره، دارو درمانی و کمک‌گرفتن تخصصی در زمینه‌ی روان‌شناسی است.

برچسب‌ها : کارشناس ارشد شبکه بهداشت و درمان نور - مريم اسماعيل نژاد - مهارت هاي زندگي

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 84    ديروز: 1444    اين ماه: 6512    تاکنون : 2235333