در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد مازندران:

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی نور معرفی شد

کد خبر: 701 تاریخ انتشار: 1399/8/25 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و رئیس دبیرخانه هیئت امنای این استان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور حسین کرمانیان رئیس، محمد صالحی رئیس دبیرخانه هیئت امنا، محمدعلی ورزی و علی جوانمرد مدیرکل حراست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزار شد.

در این مراسم که معاونان، مدیران و برخی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نور حضور داشتند از محمد احمدی سرپرست سابق واحد نور قدردانی و مجید فانی به‌عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

مجید فانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با قدردانی از تلاش‌ها و خدمات محمد احمدی و با بیان اینکه فعالیت‌های خوبی در واحد نور صورت گرفته است، بیان کرد: اگر کارهای نیمه‌کاره واحد نور پیگیری و انجام شود، درآمدهای غیرشهریه‌ای محقق خواهد شد.

مجید فانی دکتری مدیریت بازرگانی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بوده و نائب رئیسی کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی و صنایع ایران، عضویت هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع مازندران، عضویت شورای حل اختلاف دارایی و امور مالیاتی استان مازندران، عضویت شورای حل اختلاف تأمین اجتماعی استان مازندران و معاونت دانشکده علوم انسانی واحد بابل را در کارنامه خود دارد.

برچسب‌ها : دکتر حسین کرمانیان - دکتر مجيد فاني - سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 166    ديروز: 1444    اين ماه: 6594    تاکنون : 2235415