رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران:

دانشگاه اثرگذار درآمدهای غیرشهریه‌ای را محقق می‌کند

کد خبر: 702 تاریخ انتشار: 1399/8/25 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: اگر به‌دنبال دانشگاه اثرگذار نباشیم درآمدهای غیرشهریه‌ای محقق نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، حسین کرمانیان در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه جلسه سرپرست واحد نور با کارکنان و اعضای هیئت رئیسه باید در اولویت قرار گیرد، اظهار کرد: در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در کنار فعالیت‌‌های پژوهشی و درآمدهای غیرشهریه‌ای، جذب حداکثری دانشجو باید با تلاش بیشتری انجام شود تا بتوانیم با تقویت توان علمی در بخش دانشجویی و کمک اعضای هیئت علمی، آفت‌های جذب حداکثری را از بین ببریم.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ادامه داد: شهر نور دارای ظرفیت قوی است؛ چراکه نور در فاصله نزدیک بین دریا، جنگل و کوه قرار دارد و برای رونق صنعت در این شهرستان متناسب با استعدادهای منطقه، باید گام‌های ارزشمندی برداشته شود که مردم منطقه منتفع شوند و مردم بدانند که دانشگاه آزاد اسلامی نور در منطقه دانشگاهی اثرگذار است.

اگر به‌دنبال دانشگاه اثرگذار نباشیم درآمدهای غیرشهریه‌ای محقق نمی‌شود

حسین کرمانیان بیان کرد: اگر به‌دنبال دانشگاه اثرگذار نباشیم، شاید درآمدهای غیرشهریه‌ای محقق نشود. اگر دانشگاه اثرگذار باشد کیفیت مطلوب محقق و دانشجو با مباحث فرهنگی مناسب و همگام با دانشگاه وارد می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه در واحد نور بعضی از دانشگاهیان پیشکسوت و بین آنان کسانی هستند که مسئولیت‌هایی داشته‌اند، عنوان کرد: از تجارب آنان استفاده کنید، افرادی که دارای مسئولیت بودند، تجربیات خوبی دارند و سرمایه‌های ارزشمندی هستند که می‌توان به‌خوبی از آنان بهره برد.

وی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در همه بخش‌ها حامی واحد نور است، خاطرنشان کرد: از نقش و حضور حراست و روابط عمومی بهره‌مند شوید، روابط عمومی‌ها در انعکاس کارهای شما بسیار اثرگذار هستند، روابط عمومی‌ها بلندگوی شما در دانشگاه، سطح شهر و چشم شما در شهرستان هستند و ارتباط دانشگاه و مسئولان را انجام می‌دهند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران توضیح داد: شهرستان نور بافت خوبی دارد، مردم این شهر مذهبی و انقلابی هستند و افراد ارزشمند و اندیشمند فراوانی دارند. امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت بهره خوبی بگیریم تا موجب پیشرفت و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی شویم.

در این مراسم از خدمات محمد احمدی رئیس سابق قدردانی و مجید فانی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور معرفی شد.

برچسب‌ها : دانشگاه اثرگذار - دکتر حسين کرمانيان - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 197    ديروز: 1444    اين ماه: 6625    تاکنون : 2235446