رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد مازندران تأک:

لزوم فعالیت‌ واحدهای دانشگاهی منطبق‌ با برنامه‌های سازمانی و استانی

کد خبر: 703 تاریخ انتشار: 1399/8/25 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: فعالیت‌ و محور کاری واحدهای دانشگاهی باید منطبق‌ بر برنامه‌های سازمانی و استانی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد صالحی در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با قدردانی از تلاش‌های چندساله محمد احمدی در رسیدن به اهداف دانشگاهی اظهار کرد: چرخه مدیریت براساس همین ضوابط است و سیستم گردش مدیریت به‌شکلی است که توسط شخص دیگری اداره شود و هدایت امور را داشته باشد.

وی ادامه داد: انتظار دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از سرپرست جدید واحد نور این است که فعالیت‌های دانشگاهی نور منطبق‌بر برنامه‌های استان باشد و محور کار را برمبنای فعالیت‌های استانی قرار دهد.

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: هیچ تفاوتی بین واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از شرق تا غرب وجود ندارد و همه واحدها یکسان هستند. صدمه‌خوردن و پیشرفت یک واحد دانشگاهی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی استان است.

صالحی اضافه کرد: انتظار ما این است که در حیطه کاری باید با استان هماهنگ باشید و دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز با سازمان مرکزی هماهنگ است و این چرخه هماهنگی بر همین اساس شکل می‌گیرد تا موجب پیشرفت دانشگاه شود.

وی خطاب به مسئولان واحد نور با بیان اینکه با مسئولان شهری و ادارات شهرستان تعامل و هماهنگی لازم را داشته باشید، توضیح داد: ارتباط مؤثر و تعامل بهتر موجب پیشرفت دانشگاه خواهد شد.

رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تأکید کرد: تعامل و همکاری لازم با بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان و تشکل‌ها نیز موجب پیشرفت و عملکرد بهتر خواهد شد.

در این مراسم از خدمات محمد احمدی رئیس سابق قدردانی و مجید فانی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور معرفی شد.

برچسب‌ها : تعامل و همکاری لازم - دکتر محمد صالحی - رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد مازندران

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 115    ديروز: 1444    اين ماه: 6543    تاکنون : 2235364