پس از بازديد از حوزه هاي مختلف اداري:

بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از حوزه هاي مختلف دانشگاه

کد خبر: 706 تاریخ انتشار: 1399/8/25 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر فاني به منظور بررسي عملكرد اين واحد دانشگاهي ضمن گفت و گو با مراجعان و كاركنان با حضور در قسمت هاي مختلف از جمله آموزش، امتحانات، دانشجويي، سايت، مجموعه فرهنگي و ... از نزديك در جريان روند امور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، مجيد فاني سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور از حوزه هاي مختلف واحد نور بازديد كرد.

فاني به منظور بررسي عملكرد اين واحد دانشگاهي ضمن گفت و گو با مراجعان و كاركنان با حضور در قسمت هاي مختلف از جمله آموزش، امتحانات، دانشجويي، سايت،  مجموعه فرهنگي و ... از نزديك در جريان روند امور قرار گرفت.

در این بازدید چند ساعته، سرپرست واحد نور از تمامی بخش های مختلف این واحد دانشگاهي بازديد و بر ارائه کامل خدمات به دانشجويان، پاسخگويي سريع، تكريم ارباب رجوع توسط كاركنان در سال جاری تاکید کرد.

مجيد فاني در این بازدید که معاونان و مديران، ايشان را همراهی می کردند، بر لزوم ارتقاي كيفيت آموزشي و پژوهشي، كاهش وابستگي شهريه، تجاري سازي علمي با افزايش رابطه با صنعت و نيز تاسيس مركز رشد و شركت هاي دانش بنيان و سرمايه گذاري و نيز ارتقاي فرهنگي و رفاهي دانشجويان، استادان و كاركنان تاکید كرد.

وي ابراز امیدواری کرد تا با همکاری كاركنان، استادان و رفع کمبود و نواقص احتمالی بتوانیم برای جذب دانشجو و رساندن این واحد دانشگاهی به جایگاه اصلی خود گام‌های موثرتری برداریم.

برچسب‌ها : بررسي عملكرد واحد دانشگاهي - دکتر مجيد فاني - سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور - كاهش وابستگي شهريه

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 76    ديروز: 1444    اين ماه: 6504    تاکنون : 2235325