اسدی مطرح کرد:

حمایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جوانان در راستای پیشرفت کشور

کد خبر: 708 تاریخ انتشار: 1399/9/2 نویسنده: نبی خلیلی
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان نور عنوان کرد: سپاه پاسداران از جوانان و توانمندی‌های آنان در راستای پیشرفت کشور حمایت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان نور با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دیدار و گفتگو کرد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان نور در این دیدار با بیان اینکه باید به جوانان پرشور و نشاط در زمینه‌های مختلف میدان داد، اظهار کرد: امروز باید تمام منابع و امکانات برای جوانان تأمین باشد تا از تفکرات آنان در راستای پیشرفت کشور استفاده کرد.

سیدنعمت اسدی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جوانان و توانمندی‌های آنان در راستای پیشرفت نظام حمایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه تا حمایت صورت نگیرد پیشرفتی نیز حاصل نخواهد شد، بیان کرد: ارتباط و تفاهم بین دانشگاه آزاد اسلامی، بسیج  دانشجویی شهرستان و سپاه پاسداران باید به صورت مستمر و پایدار باشد تا بتوانیم در راستای حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان گام‌های موثر برداریم.

برچسب‌ها : پيشرفت کشور - سپاه پاسداران انقلاب اسلامي - سيدنعمت اسدي

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1612    ديروز: 2105    اين ماه: 9439    تاکنون : 2546855