نوری شیرازی در گفتگو با آنا مطرح کرد:

روند افزایشی استقبال دانشگاهیان از جشنواره «از حماسه تا حماسه»

کد خبر: 714 تاریخ انتشار: 1399/9/16
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور درباره رزمایش «از حماسه تا حماسه» گفت: تبلیغات گسترده‌ای در این زمینه انجام شده و استقبال در بخش دانشجویان، کارکنان و استادان در حال افزایش است.

عبدالرضا نوری شیرازی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در راستای ارتقای سطح سلامت کارکنان کارگاه آشنایی با تکنیک سطح سلامت مردم را برگزار کردیم.

وی اضافه کرد: کرسی تخصصی و ترویجی وبینار کاربرد فعالیت بدنی در دوران کرونا، برگزاری تفسیر سوره مبارکه شوری به‌صورت مجازی و مسابقات فرهنگی و عقیدتی از دیگر اقدامات  معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بوده است.

چند کانون فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی نور فعال هستند؟

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پاسخ به این پرسش که چند کانون فرهنگی در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند؟ عنوان کرد: اکنون چهار کانون «جرعه نور، نماز و نیایش»، «کانون هلال احمر»، «کانون شعر و ادب نیما» و «کانون حجاب و عفاف» (سبک زندگی زهرائی) در حال فعالیت هستند.

نوری شیرازی از تهیه لوازم‌التحریر و اقلام بهداشتی در قالب کمک‌های مؤمنانه برای مردم مستضعف خبر داد و یادآور شد: درصدد هستیم با همکاری بازوان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و روابط عمومی تبلیغ گسترده‌ای در فضای مجازی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نشریه «به سوی ظهور» تأثیر خوبی بر روحیه دانشجویان داشته است، متذکر شد: باید تلاش خود را برای جذب دانشجویان به برنامه‌های فرهنگی بیشتر کنیم، البته کرونا تأثیر بسزایی در کاهش استقبال دارد، چراکه ارتباط حضوری تأثیر بیشتری در جذب دارد.

برچسب‌ها : رزمايش از حماسه تا حماسه - عبدالرضا نوري شيرازي - معاون دانشجويي فرهنگي

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 199    ديروز: 2142    اين ماه: 58449    تاکنون : 2716564