پيام تبريک:

پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو

کد خبر: 716 تاریخ انتشار: 1399/9/16 نویسنده: محمدرضا اکبری
دکتر مجید فانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پیامی فرارسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو را به همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تبریک گفت؛ متن پیام به این شرح است؛

بسمه تعالی

در نظام جمهوری اسلامی، دانشجو باید بارزتر از دیگر دانشجویان در هر جای دیگر دنیا، نقش داشته باشد.

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

دانشجو، واژه ای مقدس و مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است. دانشجو، اقیانوسی موج خیز از عطش دانش و تشنگی معرفت است که همیشه با نشاط و افتخار به امید فردایی روشن می جوشد و می خروشد.
شانزدهم آذر یادآور به خاک و خون کشیدن دانشجویانی است، که با شهادت خود به جهانیان فهماندند ایرانیان از هر قشری در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان همچون سروی استواری ایستاده اند و همواره مکتب عاشورایی را سرلوحه راه آزادگی و استقلال خود قرار می دهد.
خوشبختانه دانشجویان امروز ما نیز به عنوان گروه مرجع اجتماعی و آینده سازان میهن اسلامی از ظرفیت های بی پایانی برای استمرار پیروزمندانه این حرکت برخوردارند و به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از اقشار فاخر و با ارزشی هستند که مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ایران محسوب می شوند.
اکنون که در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هستیم، باید بدانیم که توسعه دانشگاه ها و توجه به دانشجویان از جمله مسائلی بود که این انقلاب به خوبی دنبال کرده، و حال با توجه به تهدیدات استکبار جهانی، ضروري است با توسعه علم و دانش خود در تمامی علوم روز دنیا، کشور عزیزمان را از هر لحاظ به استقلال، شکوفایی و خودکفایی نزدیکتر و رفاه، آرامش و آسایش را برای مردم غیرتمند این سرزمین به ارمغان آورده و همچون گذشته نگذاريم بحران‌هاي اقتصادي و تهديدهاي نظامي، خللي در امور جامعه ايجاد نمايد و از اين موج جديد تحريم‌ها، بعنوان يك فرصت در راستاي شكوفايي استعدادها استفاده نمائيم.
اینجانب ضمن پاس داشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز 16 آذر 1332 این روز مقدس و جایگاه وارسته دانایی را به محضر دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و اميدوارم دانشجويان عزيز با تكيه بر توانمندي‌ها و استعدادهاي خود و همچنين با استفاده از ظرفيت‌هاي علمي و پژوهشي دانشگاه همراه با اساتيد، مديران و كاركنان، در محيطي پر نشاط، به فعاليت‌هاي علمي پرداخته و حضور حقيقي و تاثيرگذار خود را در عرصه‌هاي علمي و فرهنگي جامعه به اثبات رسانده، و با درک و شناختي دقیق از این جایگاه خطیر و با تکیه بر همت شایسته و والاي خود، زمینه ساز توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور ايران اسلامی باشند. در پایان از تمامی کارکنان و اساتيد ارجمند، پر تلاش و متعهد دانشگاه انتظار میرود که همچون گذشته بستر مناسبي را براي ارائه‌ي خدمات آموزشي و پژوهشي به دانشجويان گرامي فراهم آورند.

مجید فانی
                      سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

برچسب‌ها : 16 آذر روز دانشجو - مجيد فاني - مظهر اقتدار و بالندگي

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران