محمدی آملی:

جهل ریشه مفاسد فردی و اجتماعی است

کد خبر: 718 تاریخ انتشار: 1399/9/22 نویسنده: محمدرضا اکبری
دبیرکل ستادی هیئت امنای مراکز علمی و پژوهشی و حوزوی با بیان اینکه اسلام علم را اساس همه ارزش‌ها و جهل را ریشه مفاسد فردی و اجتماعی می‌داند، عنوان کرد: علم راه سعادت، تکامل و ساختن را به انسان می‌آموزد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، عباس محمدی آملی دبیرکل ستادی هیئت امنای مراکز علمی و پژوهشی و حوزوی تحت اشراف علامه جوادی آملی (حفظه‌الله) با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دیدار کرد.

دبیرکل ستادی هیئت امنای مراکز علمی و پژوهشی و حوزوی در این دیدار اظهار کرد: اسلام علم را اساس همه ارزش‌ها و جهل را ریشه مفاسد فردی و اجتماعی و انسان را در هر حركتی نیازمند شناخت می‌داند و از او می‌خواهد كه عقاید، اخلاق و اعمالش مبنای علمی داشته باشد.

محمدی آملی با بیان اینکه علم راه سعادت، تکامل و راه ساختن را به انسان می‌آموزد، اظهار کرد: علم انسان را توانا می‌کند که آینده را همان‌گونه که دوست دارد بسازد.

وی افزود: آموزش و پژوهش به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از نهاد علم، زیربنای توسعه در عصر اطلاعات است و اصولاً هر نوع پیشرفت و توسعه، ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد.

تأکید بر نقش مهم و اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی در جامعه

دبیرکل ستادی هیئت امنای مراکز علمی و پژوهشی و حوزوی بیان کرد: از عوامل اساسی پیشرفت در کشورهای توسعه‌یافته توجه خاص به امر پژوهش و آموزش است.

محمدی آملی با تأکید بر نقش مهم و اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نور با در اختیار داشتن تجهیزات و امکانات مناسب و پیگیری‌های مستمر تلاش خود را در راستای توسعه و ارتقای شهرستان نور به کار خواهد گرفت.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی در کشور منشأ خیر و برکت بوده و خدمات ارزشمندی در جامعه ارائه کرده است.

سرپرست دانشگاه آزاد واحد نور نیز با اشاره به اهداف و برنامه‌های اجرایی و فعال کردن درآمدهای غیرشهریه‌ای در این دانشگاه اظهار کرد: هدف از این دیدار جذب حداکثری دانشجو و ایجاد و توسعه رشته‌های جدید بوده است.

مجید فانی تأکید کرد: در تلاشیم با همکاری ادارات و نهادهای شهرستان نور در راستای پیشرفت جامعه گام‌های مؤثری برداریم.

برچسب‌ها : تحت اشراف علامه جوادی آملی (حفظه‌الله) با - دبیرکل ستادی هیئت امنای مراکز علمی و پژوهشی و حوزو - عباس محمدی آملی

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 210    ديروز: 2142    اين ماه: 58460    تاکنون : 2716575