شالیکار عنوان کرد:

قدردانی از ارتباط مؤثر دانشگاه‌ آزاد‌ اسلامی با نیروی انتظامی

کد خبر: 719 تاریخ انتشار: 1399/9/22 نویسنده: محمدرضا اکبری
فرمانده انتظامی شهرستان نور از ارتباط مؤثر و خوب دانشگاه‌ آزاد‌ اسلامی واحد نور با نیروی انتظامی قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمدزمان شالیکار فرمانده انتظامی شهرستان نور با سرپرست دانشگاه ‌آزاد ‌اسلامی واحد نور دیدار کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان نور در این دیدار با قدردانی از ارتباط مؤثر و خوب دانشگاه‌ آزاد‌ اسلامی واحد نور با نیروی انتظامی اظهار کرد: احساس امنیت یکی از مهم‌ترین نیازهای انسانی بوده که توسعه و تعالی را در کشور به‌همراه خواهد داشت.

محمدزمان شالیکار اضافه کرد: با آگاه‌سازی و آموزش مردم، تبلیغات، تعامل و مشارکت مردم با نیروی انتظامی قبل از وقوع جرم از آن جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه باید با استفاده از ظرفیت شهرستان و انجام تحقیقات میدانی، نواقص را شناسایی کنیم، مطرح کرد: با تعامل کارآمد با دستگاه قضائی، شورای تأمین و پایگاه‌های بسیج، آرامش و امنیت را برای مردم ولایتمدار این شهرستان به ارمغان بیاوریم.

برچسب‌ها : آرامش و امنیت - فرمانده انتظامی شهرستان نور - محمدزمان شالیکار

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 277    ديروز: 2142    اين ماه: 58527    تاکنون : 2716642