سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور عنوان کرد:

تأمین منابع مالی دانشگاه با فعالیت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های پژوهشی

کد خبر: 720 تاریخ انتشار: 1399/9/22 نویسنده: محمدرضا اکبری
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان نور، استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های پژوهشی را از راه‌های تأمین مالی این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مجید فانی در دیدار محمدزمان شالیکار فرمانده انتظامی شهرستان نور با قدردانی از اقدامات مفید و مؤثر نیروی انتظامی اظهار کرد: نیروی انتظامی مظهر اقتدار و نظم در جامعه ایران اسلامی است که با ایثار و ازخودگذشتگی آرامش را به مردم هدیه می‌دهد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان نور علاوه بر جذب حداکثری دانشجو، استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های پژوهشی را از راه‌های تأمین مالی این دانشگاه عنوان کرد و گفت: وجود شهرک‌های صنعتی و شرکت‌های بزرگ در منطقه و شهرستان‌های همجوار می‌تواند ظرفیت و فرصت مناسبی از نظر طرح‌های پژوهشی، جذب دانشجو و رونق دانشگاه باشد.

برچسب‌ها : جذب حداکثری دانشجو - شرکت‌های دانش‌بنیان - شهرک‌های صنعتی و شرکت‌های بزرگ

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 170    ديروز: 2142    اين ماه: 58420    تاکنون : 2716535