پيام تبريک:

پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

کد خبر: 724 تاریخ انتشار: 1399/9/24 نویسنده: محمدرضا اکبری

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر مجید فانی در پیامی هفته پژوهش و فناوری را به همه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

پژوهش فعاليتي منسجم براي رسيدن به شناختي روشن است.پژوهش راهي براي گسترش مرزهاي علم ودانش وگشودن افق هاي درخشان است.
 اینجانب به مناسبت هفته پژوهش، زحمات تلاشگران عرصه علم و دانش و مجرب در پیشبرد اهداف متعالی ایران اسلامی را ارج می‌نهم و از خداوند متعال توفيقات روزافزون را براي اين فرهيختگان خواستارم.

مجید فانی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

برچسب‌ها : پیام تبریک - مرزهای علم و دانش - هفته پژوهش و فناوری

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران