پذیرش بدون آزمون مقطع كارشناسی ارشد ناپیوسته:

راهنمای ثبت نام پذیرش بدون آزمون مقطع كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399

کد خبر: 727 تاریخ انتشار: 1399/9/25
راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (معدل) مقطع كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

فهرست رشته های  پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (معدل) مقطع كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور:

ثبت نام برای این مرحله از پذیرش از روز سه شنبه مورخ 1399/9/25 آغاز و تا ساعت 24 روز شنبه مورخ 1399/9/29 پایان میپذیرد.

متقاضیان لازم است دارای شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل) موجود در سایت سازمان سنجش بوده و از لحاظ مقررات وظیفه عمومی منعی نداشـته باشـند. ضـمناً پذیرفتـه شـدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در صورت تمایل می توانند در این مرحله از پذیرش شرکت نمایند. بدیهی است در صورت قبولی در این مرحلـه از پذیرش، قبولی قبلی آنان لغو می گردد و باید در رشته قبولی جدید ثبت نام و ادامه تحصیل نمایند. لذا متقاضیان در این خصوص دقت لازم را بعمل آورند.
دانش آموختگان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که فارغ التحصیل شده اند، در صورتیكه معدل آنان کمتر از 12/00 باشد، حق ثبت نام و شرکت در این مرحله از پذیرش را ندارند.

مراحل ثبت نام در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به صورت رایگان انجام میشود

تماس بگیرید: 09300776696 و 09300706696

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
telegram: @iaunour