تعامل با ادارات:

دیدار شهردار و اعضای شورای شهر رويان با سرپرست واحد نور

کد خبر: 728 تاریخ انتشار: 1399/9/29 نویسنده: محمدرضا اکبری
جعفر حسين زاده شهردار و اعضاي شوراي شهر رويان با مجيد فاني سرپرست واحد نور ديدار کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، مجيد فاني در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با وجود امکانات و ظرفیت‌‌های آموزشی و پژوهشی، آمادگی ارائه خدمات علمی به ادارات و ارگان‌های شهرستان به ویژه شهرداری را دارد.

مجيد فاني با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای تحقق شعار سال، مبنی بر جهش توليد و همكاري هاي مشترك علمي و پژوهشي گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دارای پتانسیل های علمی،‌ تحقیقاتی، فضاهای فیزیکی و آزمايشگاه ها و كارگاه هاي مجهز و مناسبی می باشد که می تواند بخشی از نیازهای شهرستان را پوشش دهد.

جعفر حسين زاده شهردار رويان نیز خاطرنشان کرد: شهرداری و مجموعه مدیریت شهری رويان نيز با تمام توان در خدمت دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی در شهر بویژه دانشگاه آزاد اسلامی هستند و امیدواریم که بتوانند با تعامل مستمر در خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش تأثیرگذار باشند.

برچسب‌ها : تعامل با ادارات - جعفر حسين زاده - شهردار و اعضاي شوراي شهر رويان

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 198    ديروز: 2142    اين ماه: 58448    تاکنون : 2716563