حجت‌الاسلام حلیمی خبر داد:

اجرای طرح انديشه تمدن‌ساز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 731 تاریخ انتشار: 1399/10/1 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئيس دفتر فرهنگ اسلامی و مربی طرح انديشه تمدن‌ساز دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از اجرای اين طرح خبر داد و هدف آن را احیای تفکر اسلامی و بازگوکننده نظام فکری مقام معظم رهبری دانست.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، حجت‌الاسلام سليمان حليمی در نشست طرح انديشه تمدن‌ساز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، هدف این طرح را احیای تفکر اسلامی و بازگوکننده نظام فکری مقام معظم رهبری دانست و ایجاد روحیه جمعی وحدت‌آفرين، همکاری و همدلی برای پيشبرد مسائل فرهنگی این واحد دانشگاهی عنوان کرد.

وی اظهار کرد: اجرای طرح انديشه تمدن‌ساز اساس و پایه‌های فکری برای ایجاد یک نظام قدرتمند اسلامی است.

رئيس دفتر فرهنگ اسلامی و مربی طرح انديشه تمدن‌ساز دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: اين طرح با چهار گروه مطالعاتی و با حضور اعضای هيئت علمی واحد نور به‌صورت هفتگی در روزهای يکشنبه و سه‌شنبه در قالب جلسات حضوری و در شرايط خاص کرونايی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

حليمی با قرائت آیات شریف قرآن، طرح اندیشه تمدن‌ساز را تبیین و به تشریح دوره و به سؤالات استادان پاسخ داد.

برچسب‌ها : حجت‌الاسلام سليمان حليمی - رئيس دفتر فرهنگ اسلامی - مربی طرح انديشه تمدن‌ساز

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 218    ديروز: 2142    اين ماه: 58468    تاکنون : 2716583