فانی اعلام کرد:

پیگیری اخذ مجوز رشته‌های پزشکی و داروسازی در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 732 تاریخ انتشار: 1399/10/1 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: تلاش می‌کنیم که برای ایجاد رشته‌های پزشکی و داروسازی در این واحد دانشگاهی مجوز دریافت کنیم.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، ظهر امروز در مراسمی به‌مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به همراه جمعی از معاونان و اعضای هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی با حضور در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان از پرستاران حاضر در بخش‌های مختلف این بیمارستان قدردانی کردند.
مجید فانی در این مراسم با تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار و با قدردانی از تلاش این قشر دلسوز و زحمت‌کش، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور استادان و همکاران بسیار خوبی دارد و در تلاشیم تا برای رشته‌های پزشکی و داروسازی مجوز دریافت و دانشجو پذیرش کنیم.

برچسب‌ها : بیمارستان امام خمینی(ره) - مجوز رشته‌های پزشکی و داروسازی - میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار م

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 280    ديروز: 2142    اين ماه: 58530    تاکنون : 2716645