به مدت يك هفته:

برگزاري نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری پاسداشت شهید محسن فخری زاده در واحد نور

کد خبر: 735 تاریخ انتشار: 1399/10/7 نویسنده: محمدرضا اکبری
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری پاسداشت شهید محسن فخری زاده در واحد نور به مدت يك هفته در حال برگزاري است.
به گزارش روابط عمومی واحد نور، مجيد فاني در حاشيه اين نمايشگاه با اشاره به اينكه ترور شهید فخری زاده نشانه ترس دشمنان اسلام از علم و دانش دانشمندان ايران است، اظهار كرد: شهید محسن فخری زاده داراي نوآوری در ارائه طرح هایی علمي و عملی و عاشق ولايت، امام و شهادت بود و باید شخصیت او را برای جامعه اسلامی بشناسانیم.

وي ادامه داد: همه پیشرفت های علمی، نظامي و فناوری كشور عزيزمان توسط محققان و دانشمندان صورت گرفته است و این نشان از تعصب پژوهشگران و جوانان به این نظام و به مرز و بوم است.
برچسب‌ها : شهید محسن فخری زاده - محققان و دانشمندان - نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 238    ديروز: 2142    اين ماه: 58488    تاکنون : 2716603