در دیدار مسئولان دانشگاه و آموزش و پرورش مطرح شد:

فعال‌سازی مرکز رشد واحدهای فناور در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 736 تاریخ انتشار: 1399/10/9 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان نور فعال‌سازی مرکز رشد واحدهای فناور و رسیدن به شرکت‌های دانش‌بنیان را از اهداف این دانشگاه دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مجید فانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور در دیدار رئیس آموزش و پرورش شهرستان نور با قدردانی و تشکر از تلاش‌های اداره آموزش و پرورش برای تعلیم و تربیت فرزندان با معرفی توانمندی‌های این واحد دانشگاهی، زمینه‌های مشترک همکاری با آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلف را خواستار شد.

وی فرمایش مقام معظم رهبری در راستای تحقق شعار سال، مبنی بر جهش توليد و همكاری‌های مشترک علمی و پژوهشی را یادآور شد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دارای ظرفیت‌های علمی،‌ پژوهشی، فضاهای فیزیکی، آزمايشگاه‌ها و كارگاه‌های مجهز و مناسبی است که می‌تواند بخشی از نیازهای شهرستان را پوشش دهد و امیدواریم بتوانیم با تعامل مستمر در خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش تأثیرگذار باشیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور افزود: مبنای کار در این واحد دانشگاهی براساس شعار سال جهش تولید و تمهیدات مقام معظم رهبری مبنی‌ بر اینکه دانشگاه‌ها باید از طریق اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان نقش‌آفرینی کنند، است.

فانی متذکر شد: فعال‌سازی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و رسیدن به شرکت‌های دانش‌بنیان هدف ماست.

تلاش برای تحقق آموزش آسان

مدیر آموزش و پرورش شهرستان نور هم در این جلسه با بیان اینکه با همکاری معلمان و مدیران آگاه در تلاشیم تا به تحقق اهداف سند تحول بنیادین در راستای رسالت تعلیم و تربیت جامه عمل بپوشانیم، اضافه کرد: آموزش و پرورش با ایجاد زمینه‌های مناسب برای تحقق شعار آموزش آسان و باکیفیت، همیشه، همه جا و برای همه برای تقویت فرصت‌های برابر یادگیری، تلاش خود را به کار گرفته است.

آیت دیوسالار نقش و جایگاه آموزش و پرورش در پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت و تأثیرگذاری آن را یادآور شد و اظهار کرد: بهره‌گیری از خرد جمعی و استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش و تأمین نیازهای جامعه تأثیر بسزایی دارد؛ مشارکت و نظارت  مردم در امر آموزش و پرورش و بهره‌گیری از همه منابع و امکانات، برای «تأسیس، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی» امری ضروری است.

برچسب‌ها : آیت دیوسالار - شرکت های دانش بنیان - مدیر آموزش و پرورش نور

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1670    ديروز: 2105    اين ماه: 9497    تاکنون : 2546913