کارگاه آموزشی ویژه دانشگاهیان:

برگزاری کارگاه " پیشگیری از بیماری سرطان" در واحد نور

کد خبر: 737 تاریخ انتشار: 1399/10/9 نویسنده: نبی خلیلی
کارگاه " پیشگیری از بیماری سرطان" با همکاری اداره بهداشت شهرستان نور و با همت مرکز مشاوره امور دانشجویی و با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد نور، لیلا ارژنگ نیا ضمن معرفی و تشریح فعالیت های کاری مربوط به حوزه خود، هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش آگاهی های عمومی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان دانست و گفت: وجود عوامل متعدد ابتلا به سرطان و نیز رشد آمار ابتلا به سرطان در سالیان گذشته باعث شده تا متخصصان بیش از پیش به عوامل موثر در ابتلا توجه نشان دهند.
وی با اشاره به تاثیر برخی از عوامل روحی و روانی که می تواند زمینه ابتلا به انواع بیماری ها به ویژه سرطان را فراهم کند، بیان کرد: در زندگی روزمره ما عوامل متعددی وجود دارد که بسیاری از اوقات از کنار آنها بی تفاوت گذر می کنیم، غافل از اینکه هر یک از آنها سلامتی و زندگی ما را تهدید می کند.
ارژنگ نیا با بیان تعدادی از این عوامل افزود: مواردی همچون وابستگی- خشم و عصبانیت- اضطراب - وسواس فکری- افسردگی - بدبینی - دروغ - ترس و وحشت و غیره  از حد تعادل خارج شود منجر به ترشح هورمون کورتیزول در بدن می شود. این هورمون باعث کاهش سروتوئین و دوپمین شده که منجر به افزایش ضربان قلب، سردرد، سرگیجه، ناراحتی های گوارشی و تنفسی و در نهایت انواعی از سرطان خواهد شد.
وی به مواردی از قبیل اهمیت غربالگری سرطان، روش های پیشگیری از بروز سرطان، تشخیص زود هنگام سرطان اعم از معاینه فردی و معرفی سایر روش  های تشخیص و افزایش زمینه بروز سرطان با مصرف دخانیات و مواد مخدر در افراد و تغییر سبک زندگی، تغذیه مناسب، رفتار های درست، فعالیت ورزشی و جلوگیری از چاقی را ارائه کرد و گفت: در صورت بروز اولین علایم این بیماری، بیمار باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرده و مورد درمان قرار گیرد.
برچسب‌ها : پیشگیری از بیماری سرطان - کارگاه آموزشی - لیلا ارژنگ نیا - مدرس شبکه بهداشت و درمان نور

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1542    ديروز: 2105    اين ماه: 9369    تاکنون : 2546785