در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري وبینار آموزشی – فرهنگی غذاهای فراسودمند از منظر قرآن

کد خبر: 745 تاریخ انتشار: 1399/10/17 نویسنده: محمدرضا اکبری
وبینار آموزشی – فرهنگی تحت عنوان «غذاهای فراسودمند از منظر قرآن» در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي برکزار شد.
image

به گزارش روابط عمومي واحد نور، با همکاري باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن علمي دانشجويي گروه صنايع غذايي واحد نور وبینار آموزشی – فرهنگی تحت عنوان «غذاهای فراسودمند از منظر قرآن» در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي  برکزار شد.

با توجه به اهمیت غذا در سلامت جسم و روح انسان در قرآن کریم بیش از 240 آیه در ارتباط با خوردنی ها وجود دارد که تحت عنوان غذاهای حلال و یا حرام معرفی شده است.

نتایج تحقیقات علم تغذیه و پزشکی امروز تاکید بر ارزش غذایی و خواص دارویی و پیشگیرانه برخی منابع طبیعی گیاهی و حیوانی مواد غذایی دارد که تمامی این موارد در قرآن ذکر شده است؛ سیره پیامبر اکرم (ص) و احادیث مرتبط نیز تاکید کننده این موضوع است.

برچسب‌ها : انجمن علمي دانشجويي - باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان - غذاهای فراسودمند

ارسال به دوستان نسخه چاپی


Skip Navigation Links.
نظرات بینندگان
نام :
  پست الکترونیک :
نظر :



    فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

    عضویت در خبرنامه

    آمار بازدید       امروز: 216    ديروز: 2142    اين ماه: 58466    تاکنون : 2716581