زمان‌بندی انتخاب واحد:

زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان در نیمسال دوم (بهمن ماه) سال 1399

کد خبر: 746 تاریخ انتشار: 1399/10/18
جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم (بهمن ماه) سال 1399 اعلام شد.

براساس این دستورالعمل؛ انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم توسط سامانه آموزشیار انجام می شود و از 11 تا 30 بهمن ماه ادامه دارد.

همچنین حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ 9 تا 14 اسفندماه انجام خواهد شد.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال دوم سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم - بهمن ماه 1399 دانشگاه آزاد اسلامی به شرح جداول زیر است:

دانلود در قالب فایل PDF:

برچسب‌ها : انتخاب واحد - انتخاب واحد - زمان‌بندی انتخاب واحد - زمان‌بندی انتخاب واحد - نیمسال دوم - نیمسال دوم

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 279    ديروز: 2142    اين ماه: 58529    تاکنون : 2716644