قابل توجه دانشجویان گرامی:

راهنما و فیلمهای آموزشی برگزاری امتحانات مجازی

کد خبر: 748 تاریخ انتشار: 1399/10/24
راهنما و فیلمهای آموزشی برگزاری امتحانات مجازی در سامانه آموزش مجازی وادانا

ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان گرامی، به استحضار میرساند کلیه امتحانات نیمسال اول 1399-1 به صورت مجازی و از طریق سامانه وادانا به آدرس اینترنتی http://vadana05.iauec.ac.ir و بر اساس موارد مندرج در کارت امتحان برگزار خواهد شد.

نکته 1- (مهم) به دلیل امکان تغییر تاریخ امتحانات در سامانه آموزشیار، حتماً کارت امتحان و تاریخ های برگزاری امتحانات را در ایام نزدیک به امتحانات بررسی مجدد بفرمایید.
نکته 2- با توجه به مجازی بودن امتحانات، نیازی به پرینت کارت امتحان نیست و کارت امتحان صرفاً برای اطلاع از زمان دقیق امتحان کاربرد دارد.
نکته 3- توجه بفرمایید که برای مشاهده کارت امتحان حتماً باید بدهی مالی تسویه شده باشد.
 برای تسویه بدهی پس از ورود به سامانه آموزشیار،

1. از منوهای سمت راست ابتدا بخش مدیریت مالی نیمسال تحصیلی را بررسی کرده و از  تسویه مالی اطمینان حاصل کنید.
  2. از منو پیگیری تسهیلات زیر منوی صندوق رفاه دانشجویی را انتخاب کنید، در زیر گزینه مشاهده دفترچه اقساط و پرداخت قسط، بر روی علامت سه نقطه (...)  کلیک نموده و اقساط خود را مشاهده نمایید. در این قسمت وضعیت نباید معوق باشد در صورت معوق بودن، باید اقساط خود را پرداخت نمایید.
  3. پس از تسویه حساب اقساط معوق، بخش ارزشیابی اساتید برای شما باز خواهد شد و پس از تکمیل ارزشیابی اساتید، امکان چاپ کارت ورود به جلسه امتحان در انتهای صفحه قابل مشاهده می باشد.
  4. تنها در صورت رعایت موارد ذکر شده می توانید در آزمون پایان ترم نیمسال اول در سامانه وادانا شرکت کنید در غیر این صورت نمی توانید در امتحانات شرکت کنید.

راهنمای شرکت در امتحانات مجازی:

ابتدا وارد سامانه وادانا شوید:

در صورتیکه اساتید محترم سوالات آزمون را بارگذاری کرده باشند در سمت راست میزکار در بخش تقویم و رویدادهای پیش رو لیست آزمون های خود را خواهید دید:

برای شرکت در آزمون، وارد منوی "آزمونهای من" شوید. در این بخش لیست آزمونهای خود را خواهید دید:

برای شرکت در آزمون روی نام آزمون مورد نظر کلیک بفرمایید:

جهت آشنایی با نحوه برگزاری آزمون، فیلم های آموزشی زیر را نیز ملاحظه بفرمایید:

آموزش تصویری پاسخ دادن آزمون تستی (دانشجویان):

آموزش تصویری پاسخ دادن آزمون تشریحی (دانشجویان):

آموزش تصویری پاسخ دادن آزمون تشریحی و بارگزاری فایل (دانشجویان):

برچسب‌ها : آزمون - امتحان مجازی - مجازی - وادانا

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1573    ديروز: 2105    اين ماه: 9400    تاکنون : 2546816