با صدور حکمی صورت گرفت:

انتصاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 750 تاریخ انتشار: 1399/11/21
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور حکمی سرپرست جدید اداره کل توسعه مدیریت و منابع این واحد دانشگاهی را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور در حکمی از سوی مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، جواد رمضانی به‌عنوان سرپرست اداره کل توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه منصوب و در مراسمی معرفی شد.

پیش از این علیرضا درمیشی مدیریت اداره توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را برعهده داشت که فانی در این جلسه از خدمات وی قدردانی کرد.

برچسب‌ها : انتصاب - دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - دکتر جواد رمضانی - دکتر مجید فانی - مدیر کل توسعه و مدیریت منابع - واحد نور

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 925    ديروز: 1791    اين ماه: 13205    تاکنون : 2612641