با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد نور صورت گرفت؛:

گشایش نمایشگاه دائمی کتاب دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 753 تاریخ انتشار: 1399/12/4
نمایشگاه دائمی کتاب دفاع مقدس با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور در دانشگاه آزاد اسلامی گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مراسم بازگشایی نمایشگاه دائمی کتاب دفاع مقدس در این دانشگاه گفت: این کتابخانه برای استفاده کارکنان، استادان و دانشجویان و گامی برای بزرگداشت مقام شهدا با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا ایجاد شده است.

مجید فانی افزود: امروز ضرورت معرفی الگوها برای جوانان و نسل جدید بر کسی پوشیده نیست؛ اما اگر در معرفی این الگوها درست اقدام نکنیم، دشمنان پیشگام شده و نمونه‌های بی‌ارزش را بر جامعه اسلامی غالب می‌کنند.

وی گفت: شهدا الگوهای بی‌نظیری برای جوانان هستند و مسیر سعادت را به‌خوبی جلوه‌گر می‌شوند.

به گزارش آنا در مراسم بازگشایی نمایشگاه دائمی کتاب دفاع مقدس که در محل کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور  انجام شد، داوود فلاح رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه  حضور داشتند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - داوود فلاح - دکتر مجيد فاني - کتاب - کتابخانه - نمایشگاه

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1053    ديروز: 1791    اين ماه: 13333    تاکنون : 2612769