فانی عنوان کرد؛:

تمدن‌سازی نوین اسلامی گام نهایی برای تحقق آرمان‌های انقلاب

کد خبر: 754 تاریخ انتشار: 1399/12/12
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور عنوان کرد: تمدن‌سازی نوین اسلامی گام نهایی برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرستان نور، مجید فانی  در نشست هم‌اندیشی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با موضوع «بررسی مؤلفه‌های کلیدی در تحقق دانشگاه تمدن‌ساز» گفت: ایجاد جامعه و تمدن اسلامی و احیای تفکر اسلام سیاسی مورد تأکید مقام معظم رهبری و  آرمان‌های رفیع انقلاب اسلامی است.

وی اظهار کرد: پیشرفت‌ها و تمدن‌سازی‌ها با کار جهادی مداوم انجام شده است؛ بنابراین فقط با کار جهادی، ایستادگی و صبر در برابر مشکلات و بصیرت در برابر آفت‌ها می‌توان دانشگاه تمدن‌ساز داشت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه مسئولیت تمدن‌سازی اسلامی برعهده دانشگاهیان است، عنوان کرد: دانشگاه باید با تربیت نسل متعهد و عقلانی در راه دستیابی به هدف تمدن نوین اسلامی گام بردارد.

فانی مطرح کرد: دانشگاه با تربیت دانشجوی نخبه با ویژگی‌های عدالت‌محوری، پژوهش‌محوری و مهارت‌محوری می‌تواند در راه تمدن‌سازی گام بردارد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1590    ديروز: 2052    اين ماه: 44035    تاکنون : 3574043