پیام تبریک:

پیام تبریک دکتر مجید فانی به مناسبت حلول ماه شعبان و اعیاد خجسته شعبانیه

کد خبر: 763 تاریخ انتشار: 1399/12/25 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت حلول ماه شعبان و اعیاد خجسته شعبانیه پیام تبریک صادر کردند.

همزمان با ایام فرخنده شعبان المعظم و به منظور گرامیداشت اعیاد شعبانیه و موالید خجسته آن، دکتر مجيد فاني رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در پیامی این ایام مبارک را تبریک و تهنيت گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد نور متن پیام بدین شرح است :

بسمه تعالی

ماه شعبان، ماه رحمت، مغفرت و بخشش الهی بر وجود بندگان است. طلوع ماه فرخنده شعبان المعظم که مزین است به میلاد با سعادت سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، حضرت ابالفضل العباس و همچنین سید الساجدین حضرت امام زین العابدین (ع) و حضرت صاحب الامر (عج) فرصت مغتنمی است برای اندیشیدن به راه نورانی سیره اهل بیت علیهم السلام.

اینجانب حلول ماه پر خیر و برکت شعبان و فرخنده میلاد با سعادت سه اختر تابناک امامت و ولایت، سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) ، مظهر وفا قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (ع) و سید الساجدین امام زین العابدین (ع) را خدمت همه دوستداران و عاشقان اهل بیت و به ویژه دانشگاهيان عزیز واحد نور تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

در ادامه اين پيام آمده است:

اينجانب همچنین روز پاسدار را به تمامی غیور مردانی که برای حفظ وطن با غیرتی حسینی ایستادگی می کنند و روز جانباز را به عزیزان گرانقدری که سلامت جسمانی و آسایش خود را در دفاع از ارزشهای والای انقلاب و میهن اسلامی خالصانه ایثار نمودند تبریک می گویم.

امید دارم در این ماه پر برکت با تمسک به سیره ائمه اطهار (ع) و در پرتو منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) راه سعادت و تعالی را سرلوحه اعمال و رفتارمان قرار دهیم.

مجيد فاني

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

برچسب‌ها : اعیاد شعبانیه - دکتر مجید فانی - ماه شعبان

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران