نحوه جستجو و انتخاب دروس در بازه انتخاب واحد

نحوه جستجو و انتخاب دروس در بازه انتخاب واحد

🔻نحوه جستجو و انتخاب دروس در بازه انتخاب واحد

🚨 توجه :
تغییر اسم دکمه "انتخاب کلاس درس از دانشکده دانشجو" به "انتخاب کلاس درس کشوری"

پس از ورود به منوی 1️⃣ «انتخاب واحد»، و کلیک بر روی گزینه 2️⃣ «ادامه»،
برای انتخاب #دروس_تخصصی از آیکون 5️⃣ «انتخاب کلاس درس از دروس رشته دانشجو» و  برای انتخاب #دروس_عمومی از آیکون 4️⃣«انتخاب کلاس درس کشوری» استفاده کنین.

📍برای جستجوی درس از طریق نام آن، یک کلمه مشخص از نام درس را در فیلد «نام درس» وارد و در اول آخر آن علامت % بگذارید.

📍اگه از موبایل استفاده می‌کنین حتما زمان تایپ کاراکتر %، زبان کیبوردتون رو روی انگلیسی بزارین. حواستون باشه که درصد فارسی با انگلیسی فرق میکنه!

❌درصد فارسی ٪   ✅درصد انگلیسی %

📍به‌جای "ی" و "ک" هم باید از % استفاده کنین، یا "ی" رو به صورت "ي" بنویسین (در سیستم با کلید های shift+x) و "ک" رو به صورت "ك"

📍مثلا برای پیدا کردن درس اندیشه اسلامی باید دکمه «انتخاب کلاس درس کشوری» را انتخاب و در قسمت نام درس  %اند%شه%  را وارد و جستجو کنید.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2614    ديروز: 1888    اين ماه: 11896    تاکنون : 3071997