پیام تبریک رئیس واحد نور به مناسبت فرارسیدن عید قربان

کد خبر: 799 تاریخ انتشار: 1400/4/31 نویسنده: محمدرضا اکبری
دکتر مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پیامی فرارسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام دکتر فانی بدین شرح است :

خوشا آنان که با حق آشنایند
مطیع محض فرمان خدایند
چو ابراهیم اسماعیل خود را
فدای امر الله می نمایند

او كه مرگ و حيات را آفريد تا شما را بيازمايد كه كداميك از شما كار بهترى انجام مى‌دهيد و اوست عزّتمند و آمرزنده
(سوره ملک، آیه ۲)

عید سعید قربان از بزرگترین و گرامی ترین اعیاد مسلمانان جهان است در این روز نَفس پاک و ایمان و اخلاص ابراهیم خلیل الله بر وسوسه شیطان، آزموده و پیروز شد و با شکوه‌ترین و زیباترین جلوه تعبد در برابر خالق یکتا را به رخ عالمیان کشانید.
به همین مناسبت مسلمین جهان به یاد این واقعه مهم ، قربانی کرده و به یکدیگر مواسات می کنند.

این روز فرخنده را به همه اساتید و کارکنان و دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و آرزوی صلح و دوستی و سلامتی و محو بیماری کرونا را از خداوند منان مسئلت دارم.

با تقدیم بهترین ها
     مجید فانی

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد