پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت عید سعید غدیر خم

کد خبر: 807 تاریخ انتشار: 1400/5/6 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با ارسال پیامی عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت را به همه شیعیان حضرتش، علی الخصوص دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بویژه واحد نور و مردم شریف شهرستان نور تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد نور،  متن پیام تبریک دکتر مجید فانی به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی
"الحمد الله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه مولانا امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع)"
واقعه غدیر عظمت اسلام را معنا داد و با تفکر عمیق عدالت خواهی، سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید.
غدیر روز ولایت و امامت و نشانه تداوم حرکت نبوت در مسیر امامت است تا امت اسلامی با فروغ نور ولایت راه عدالت را بپیماید و با پیوند نبوت و امامت به سرچشمه علم و حکمت الهی دست یابد.
غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است، عید عدالت و رهبری، عید انسانیت و کمال است.غدیر فلسفه نبوت و رسالت حضرت آدم (ع) تا حضرت خاتم (ص) است.
 غدیر معنا را در معنا تفسیر می کند و خلقت را هویت می بخشد، نهایتاً غدیر کربلا را تفسیر و معنا می کند، غدیر سرچشمه جوشان ولایت است.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ولایت، فرا رسیدن عید سعید غدیرخم را به خدمت حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) و نائب بر حقش امام خامنه ای (مدظله العالی)، همه شیعیان حضرتش، علی الخصوص دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بویژه واحد نور و مردم شریف شهرستان نور تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم ما را از متمسکین راستین به ولایت مولی ‌الموحدین حضرت امیرالمومنین علی علیه‌السلام محسوب فرماید.
مجید فانی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد