با صدور پیامی:

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی «روز خبرنگار» را به فعالان عرصه رسانه تبریک گفت

کد خبر: 818 تاریخ انتشار: 1400/5/17
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی «روز خبرنگار» را به فعالان عرصه رسانه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی فرارسیدن هفدهم مرداد و روز خبرنگار را به فعالان عرصه رسانه تبریک گفت.

در پیام مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

بسمه تعالی

هفدهم مرداد، سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار که یادآور مجاهدت و صبوری این جامعه فرهیخته است را تبریک و تهنیت می گویم و امیدوارم راه این خبرنگار شهید در راستای اعتلای آگاهی جمعی متعهدانه ادامه یابد.

بی تردید کارکرد رسانه ها و نقش خبرنگاران همچون دیده بانانی امانتدار هستند که در کنار اطلاع رسانی دقیق و صحیح، به رشد عمومی فرهنگ جامعه، گردش آزاد اطلاعات و تصویرگری واقعیتهای جامعه کمک می کنند.

در این ایام که کشور با ویروس منحوس  کرونا درگیر است، خبرنگاران وظیفه ای به مراتب سخت و خطیر را برعهده دارند، از یک جنبه حفظ سلامت فردی مهم و حیاتی است و از طرفی عمل به مسئولیتی که نسبت به آن تعهد دارند.  برای همه این عزیزان در این روزگار سخت آرزوی تندرستی و شادکامی دارم و امیدوارم با عنایت خداوند متعال از این مرحله عبور کنیم.

فرصت مناسبی است که از زحمات و تعامل شایسته خبرنگاران "حوزه دانشگاه" رسانه هایی که در این ایام نسبت به پوشش و اطلاع رسانی دقیق اخبار و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرده اند، تشکری ویژه داشته باشم. همچنین از تلاش بی وقفه همکاران گرامی رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی که نقش موثری در اطلاع رسانی مناسب به افکارعمومی دارند، نیز قدرانی می کنم.

امید است خبرنگاران عزیز، با درک رسالت واقعی خویش، نگرش دقیق و عمیق به وقایع و رخدادها، توجه به اولویت های جامعه داشته باشند و نقش پویا و اثربخشی در رفع مشکلات مردم داشته باشند.

ضمن تبریک مجدد این روز فرخنده، از خداوند متعال برای همه عزیزان عزت، سلامتی و توفیق روز افزون مسالت دارم.

رضا همدانچی
مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد