پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

کد خبر: 822 تاریخ انتشار: 1400/5/27
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور پیامی فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان و یارانش را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، دکتر مجید فانی در متن این پیام آورده است:

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ و عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

بار دیگر بانگ قافله ایثار و شهادت به قافله‌سالاری سیدالشهداء (ع) به گوش می‌رسد و اگر نیک بنگریم خواهیم دید که بیرق کاروان عشق و خون و جانبازی به علمداری ابوالفضل‌العباس(ع) در آسمان نینوا به اهتزاز در آمده است. جان‌ها پس از قرن‌ها همچنان شیفته‌ی پیام کربلاست و همانگونه که حضرت ختمی‌ مرتبت(ص) فرموده‌اند: از شهادت حسین(ع) در دل‌های مؤمنان شعله‌ای فروزان است که هرگز به خاموشی نخواهد گرایید.

به راستی که عاشورا، فریاد‌های شورگستر پیامبران را دوباره در گوش‌های سنگین فرود آورد و برای همه اعصار و زمان‌ها بر فراز قله رسالت احیای امر به معروف و نهی از منکر جای گرفت.

اینجانب ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت سالار شهیدان، حضرت امام حسین ابن علی(ع) و یاران باوفایش به محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج) ، مقام معظم رهبری و تمامی شیعیان جهان بویژه مردم شریف شهرستان نور و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، از خداوند متعال برای همگان قبولی عزاداری، دعا و نیایش ها را مسئلت می نمایم.

دکتر مجید فانی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

مرداد 1400

عبارت امنیتی