تمدید ثبت نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 824 تاریخ انتشار: 1400/5/31 نویسنده: محمدرضا اکبری
ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد و بدون آزمون پذیرش به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی وکاردانی پیوسته و ناپیوسته مهر 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور می رساند، ثبت نام تا جمعه 5 شهریور تمدید شد.

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد و متقاضیان بدون آزمون پذیرش به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی وکاردانی پیوسته و ناپیوسته مهر 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور می­­ رساند، ثبت نام تا جمعه 5 شهریور تمدید شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نگین علمی شمال کشور برای مهر ماه 1400 صرفا براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد ویژه استعدادهای درخشان از بین دانش آموختگان ممتاز کلیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور دانشجو می پذیرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با وجود اساتید مجرب و برتر ، امکانات آموزشی و رفاهی عالی، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز و مدرن، کتابخانه با بیش از 30 هزار عنوان کتاب چاپی ، سالن ورزشی چندمنظوره بی نظیر دانشگاهی ایده آل برای دانش پژوهان می باشد.

همچنین واحد نور در کنار امکانات سخت افزاری بی نظیر، با تسهیلات مالی ویژه ، انواع وام شهریه کم بهره ، تخفیف شهریه برای دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی ،تخفیف شهریه ویژه  به پاس قدردانی از زحمات فرهنگیان و همچنین مدافعان سلامت، تحصیل رایگان برای خانواده های معظم شاهد ، آزادگان و جانبازان بالای 25% ، اعزام دانشجویان به مسابقات علمی و ورزشی ملی و بین المللی و امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری بهترین شرایط را برای تحصیل دانشجویان فراهم دیده است.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند و یا با مراجعه  حضوری به دفتر مشاوره و هدایت تحصیلی واحد نور بصورت رایگان ثبت نام نمایند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند با شماره  09300776696  تماس بگیرند.

شرایط استعدادهای درخشان:

حداقل معدل 16 براي کلیه رشته هاي گروه غیر علوم پزشـکی

پذیرش دانش آموختگان واجد شرایط تا 3 سال پس از فارغ التحصیلی (فارغ التحصیلان سال 1397 به بعد)

رعایت هم نامی گروه عمـده تحصـیلی رشـته مقطـع کارشناسی متقاضی با رشته مورد تقاضا در مقطـع کارشناسـی ارشد

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

عکس 4*3

تصویر صفحه اول شناسنامه (سری و سریال شناسنامه مشخص باشد)

کارت ملی

مدرک پایه (آخرین مدرک تحصیلی)

تصویر ریزنمره تایید شده (فقط برای کارشناسی ارشد ویژه استعداد های درخشان مورد نیاز است)

به همراه اطلاعاتی مانند آدرس و کد پستی ، تلفن ثابت ، وضعیت نظام وظیفه برای آقایان

عبارت امنیتی