تمدید مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته مهرماه ۱۴۰

کد خبر: 836 تاریخ انتشار: 1400/6/8
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته مهرماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به اطلاع متقاضیان پذیرش به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در مقاطع کارشناسی وکاردانی پیوسته و ناپیوسته مهر 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور می­­ رساند، ثبت نام تا دوشنبه 15 شهریور تمدید شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نگین علمی شمال کشور برای مهر ماه 1400 صرفا براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با وجود اساتید مجرب و برتر ، امکانات آموزشی و رفاهی عالی، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز و مدرن، کتابخانه با بیش از 30 هزار عنوان کتاب چاپی ، سالن ورزشی چندمنظوره بی نظیر دانشگاهی ایده آل برای دانش پژوهان می باشد.

همچنین واحد نور در کنار امکانات سخت افزاری بی نظیر، با تسهیلات مالی ویژه ، انواع وام شهریه کم بهره ، تخفیف شهریه برای دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی ،تخفیف شهریه ویژه  به پاس قدردانی از زحمات فرهنگیان و همچنین مدافعان سلامت، تحصیل رایگان برای خانواده های معظم شاهد ، آزادگان و جانبازان بالای 25% ، اعزام دانشجویان به مسابقات علمی و ورزشی ملی و بین المللی و امکان تحصیل همزمان در دو رشته و مقطع  تحصیلی و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری بهترین شرایط را برای تحصیل دانشجویان فراهم دیده است.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند و یا با مراجعه  حضوری به دفتر مشاوره و هدایت تحصیلی واحد نور بصورت رایگان ثبت نام نمایند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند با شماره  09300776696  تماس بگیرند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

عکس 4*3

تصویر صفحه اول شناسنامه (سری و سریال شناسنامه مشخص باشد)

کارت ملی

مدرک پایه (آخرین مدرک تحصیلی)

تصویر ریزنمره تایید شده (فقط برای کارشناسی ارشد ویژه استعداد های درخشان مورد نیاز است)

به همراه اطلاعاتی مانند آدرس و کد پستی ، تلفن ثابت ، وضعیت نظام وظیفه برای آقایان

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 154    ديروز: 1614    اين ماه: 44213    تاکنون : 3574221