ثبت‌نام آزمون EPT شهریورماه دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

کد خبر: 840 تاریخ انتشار: 1400/6/8
ثبت‌نام آزمون EPT شهریور ماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی از یکشنبه ۷ شهریورماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام آزمون EPT شهریور ماه  1400 دانشگاه آزاد اسلامی از یکشنبه 7 شهریور ماه آغاز و تا ساعت 24 روز جمعه 12 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

این آزمون روز جمعه مورخ 26 شهریور ماه 1400 هم زمان در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، رشت، کرمان، اردبیل، کرج، ساری، یزد، همدان، ارومیه، قزوین، گرگان، خرم آباد، اراک و بوشهر جمعاً ۲۰ حوزه برگزار خواهد شد.

زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه  24 شهریور  ماه است.

تمام دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی  http://english.iau.ac.ir/ept  نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از بودجه بندی سوالات این آزمون  آگاهی یابند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1587    ديروز: 2052    اين ماه: 44032    تاکنون : 3574040