امتحانات ترم تابستان

کد خبر: 841 تاریخ انتشار: 1400/6/8
آموزش ها و راهنماهای برگزاری امتحانات ترم تابستان

آموزش ها و راهنماهای برگزاری امتحانات ترم تابستان:

🔻با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری امتحان، پس از بارگذاری سوالات توسط استاد در سامانه، در قسمت «آزمون های من» لینک شرکت در آزمون در زیر اسم درس اضافه می شود، با کلیک بر روی لینک شرکت در آزمون‌ جزئیات آزمون نمایش داده می‌شود، (زمان شروع آزمون - زمان پایان آزمون - مدت زمان آزمون و ...)

🔻امکان بازگشت به سوال قبل :
فعال و یا غیر فعال بودن این گزینه به انتخاب استاد است، قبل از شروع آزمون توجه داشته باشید که امکان بازگشت به سوال قبل وجود دارد یا خیر.

🔻ترتیب سوالات :
ترتیب سوالات دانشجویان معمولاً با یکدیگر متفاوت است ولی باز هم به انتخاب استاد می‌باشد.

🔻نمایش نمره آزمون و مرور آن پس از اتمام آزمون :
این گزینه نیز به انتخاب استاد است، استاد اگر این دسترسی را فعال کند، دانشجو پس از اتمام آزمون نمره خود را مشاهده و آزمون خود را میتواند مرور کند.

🔻گزینه ثبت همه پاسخ ها و اتمام آزمون :
اگر بنا به هر دلیلی (تمام شدن وقت و...) آزمون شما نیمه تمام ماند و گزینه «ثبت همه پاسخ ها و اتمام آزمون» را نزدید جای نگرانی ندارد چون سوالاتی که موفق به پاسخ آنها شده‌اید خودکار ثبت خواهند شد.

🔻تاریخ و ساعات امتحانات :
حتما تاریخ، ساعت و سایر جزئیات امتحانات خود را در سامانه وادانا با کارت امتحانی خود در سامانه آموزشیار مطابقت دهید  «ملاک تاریخ و مخصوصاً ساعت برگزاری امتحانات پایان ترم تاریخ و ساعات درج شده در کارت امتحانی در سامانه آموزشیار می‌باشد» و در صورت وجود مغایرت، با آموزش رشته مربوطه در ارتباط باشید.

🔻در آزمون تشریحی همه سوالات در یک عکس به دانشجو نمایش داده می‌شود، ولی در آزمون‌های تستی، صحیح غلط و تشریحی با جواب کوتاه، هر سوال در یک صفحه نمایش داده می‌شود که پس از انتخاب "صفحه بعدی" به سوال بعد هدایت می‌شوید.

اطلاعیه امور مالی

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ، دانشجویانیکه در ترم گذشته نیمسال دوم ۱۴۰۰_۹۹  و ترم تابستان بدهی دارند مبلغ بدهی خود را  تو آموزشیار سمت چپ در قسمت  صندوق رفاه پرداخت نمایند.

🔹ضمنا جهت پرداخت  شهریه ثابت نیمسال دوم  ترم تابستان تو آموزشیار قسمت  امور مالی مراجعه و نسبت به پرداخت شهریه تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۱۲ اقدام و تسویه نمایند.

تا جهت برگزاری امتحانات ترم تابستان و  ثبت نام نیمسال اول ۱۴۰۰_۱۴۰۱ مشکل نداشته باشند.

vadana05.iauec.ac.ir

- نحوه پرداخت شهریه را اینجا ببینید.
- نحوه ارزشیابی اساتید و دریافت کارت امتحان را اینجا ببینید.
- مرور همه فعالیت های قبل از دریافت کارت ورود به جلسه را اینجا ببینید.
- راهنمای شرکت در آزمون تشریحی را اینجا ببینید.
- نحوه بارگذاری پاسخنامه در سامانه وادانا را اینجا ببینید.
 - نحوه بارگذاری پاسخنامه در سامانه وادانا با گوشی را اینجا ببینید.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2544    ديروز: 1888    اين ماه: 11826    تاکنون : 3071927