از امروز چهارشنبه ۱۰ شهریور:

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز می‌شود

کد خبر: 842 تاریخ انتشار: 1400/6/10
انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چهارشنبه ۱۰ شهریور آغاز می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل‌های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشند می‌توانند با استفاده از کددسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش از فردا چهارشنبه ۱۰ شهریور لغایت ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۹ شهریورماه با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به آدرس www.azmoon.org  و یا اینجا نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

به داوطلبان توصیه می‌شود، ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته‌محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت‌نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

جدول کد رشته های واحد نور را از اینجا میتوانید دریافت کنید.

مرکز مشاوره تخصصی انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد در محل دفتر مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به‌صورت رایگان به متقاضیان خدمات ارائه می‌کند که متقاضیان می‌توانند به این دفتر مراجعه حضوری یا با شماره  09300776696 تماس بگیرند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور پانزدهم اسفند ۱۳۷۷ با سه رشته ریاضی‌، فیزیک و جغرافیا و ۴۰۰ دانشجو به‌عنوان واحد دانشگاهی مستقل فعالیت خود را آغاز کرد.

واحد دانشگاهی نور با چشم‌انداز ایجاد دانشگاهی پویا، چابک، علمی، ‌آموزشی با رویکرد فنی و مهندسی و تحصیلات تکمیلی مبتنی بر تعمیق بخشی ارزش‌های اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد که کسب مقام‌های متعدد علمی، ‌فرهنگی و ... در سطح بین‌المللی و کشوری مانند احراز رتبه یک جشنواره اختراعات سوئد،‌ کره‌شمالی و رتبه سه کشور آلمان، رتبه ممتاز صندوق رفاه در سطح واحدهای بزرگ،‌ انتخاب مدیر فرهنگی نمونه کشور و ... خود گویای این موضوع است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور الگوی اجرایی اصل ۴۴ از سال ۱۳۶۱ تاکنون در کشور بوده و نماد عدالت جغرافیایی در زمینه توسعه آموزش عالی در پهنه کشور است. این واحد دانشگاهی با ۱۰۵ رشته؛ ۱۵ رشته در مقطع کاردانی، ۱۱ رشته کارشناسی ناپیوسته، ۲۲ رشته کارشناسی پیوسته، ۴۰ رشته در مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته و ۱۷ رشته در مقطع دکتری با درجه بزرگ، دارای ۶۷ عضو هیئت علمی تمام وقت با مرتبه علمی استاد، دانشیار و استادیار و هزار و ۳۷۰ دانشجو است.

واحد نور در کنار امکانات سخت افزاری بی نظیر، با تسهیلات مالی ویژه ، انواع وام شهریه ، تخفیف شهریه برای دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی ، تحصیل رایگان برای خانواده های معظم شاهد ، آزادگان و جانبازان بالای 25% ، اعزام دانشجویان به مسابقات علمی و ورزشی ملی و بین المللی و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری بهترین شرایط را برای تحصیل دانشجویان فراهم دیده است.

امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را اینجا و یا اینجا ببینید

عکس های بیشتر از واحد نور را اینجا و یا اینجا ببینید

رشته های کارشناسی ارشد  ناپیوسته واحد نور:

علوم و مهندسي صنايع غذايي- تکنولوژي مواد غذايي

علوم کامپيوتر-محاسبات نرم و هوش مصنوعي

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2600    ديروز: 1888    اين ماه: 11882    تاکنون : 3071983