فانی:

جذب حداکثری دانشجو موضوع اساسی دانشگاه آزاد اسلامی است

کد خبر: 849 تاریخ انتشار: 1400/6/17 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: جذب حداکثری دانشجو مسئله و موضوع اساسی دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، مجید فانی در جلسه با کارشناسان و مسئولان حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: جذب حداکثری دانشجو از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌شود و برای پذیرش دانشجو باید راه‌های مختلف را طی کنیم و برای کسب موفقیت در این امر، مشارکت همه کارکنان و استادان ضروری است.

وی برپایی دفتر مشاوره و انتخاب رشته در واحد نور، تبلیغات مؤثر در رسانه‌های جمعی با محور معرفی امکانات، تسهیلات و مزایای تحصیل در واحد نور، نصب بنر و چاپ و تکثیر پوستر و تراکت، گفت‌وگوی چهره به چهره با مشاوران تحصیلی و مدیران مدارس را ازجمله فعالیت‌های واحد نور در راستای جذب دانشجو برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اضافه کرد: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا استفاده درست و حداکثری از فضای مجازی اولویت راهکارهای جذب دانشجو است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2567    ديروز: 1888    اين ماه: 11849    تاکنون : 3071950