آغاز واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۰ شهریور

کد خبر: 850 تاریخ انتشار: 1400/6/19
معاون توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه ۲۰ شهریور آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، همایون رستگارزاده با اشاره به آخرین وضعیت و زمان واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: در ادامه پیگیری هایی که از اواخر تیر و مردادماه شروع شد و پیرو هماهنگی با وزارت بهداشت و با ورود محموله های جدید واکسن به کشور و تاکید وزیر بهداشت برای تسریع واکسیناسیون، انشالله از روز شنبه ۲۰ شهریورماه واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز می شود.

بارگذاری اسامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه وزارت بهداشت از امشب

معاون توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در مقاطع مختلف در شهریورماه به صورت موردی دانشجویان در برخی دانشگاه ها در سطح کشور واکسینه شدند. در حالی که هنوز واکسیناسیون دانشجویان به صورت رسمی شروع نشده بود، اسامی تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی(یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر) را در مردادماه به وزارت بهداشت ارسال کردیم و از امشب فرآیند بارگذاری اسامی آغاز می شود.

۱۰۰ مرکز واکسیناسیون در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند

رستگارزاده با بیان اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، دانشجویان دکتری و پس از آن دانشجویان کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در اولویت تزریق واکسن قرار دارند، گفت: ۱۰۰ مرکز واکسیناسیون در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فعال و تجهیز شده و از شنبه آمادگی لازم برای تزریق واکسن به دانشجویان وجود دارد.

وی در ادامه توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای عمل به ماموریت اجتماعی خود و حسب دستور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در فرآیند کنترل کرونا حضور فعال داشته و در کنار ستاد کشوری کرونا در حیطه درمان، قرنطینه و پاسخگویی به سوالات بیماران و .. و همچنین واکسیناسیون عموم مردم نقش آفرینی کرده است.
این مقام مسئول دانشگاه آزاد اسلامی افزود: به طور مثال مرکز واکسیناسیون واحد تهران مرکز در سوهانک از ابتدای شروع به کار خود عموم مردم را واکسینه کرده است؛ همچنین در سایر واحدها مثل واحد خوزستان، خراسان، یزد، زنجان و ... از مدت ها قبل فعال هستند و علاوه بر اساتید و کارکنان، عموم مردم را واکسینه می کنند.

امکان واکسینه شدن دانشجویان در شهر محل سکونت

رستگارزاده با تاکید بر اینکه دانشجویان نیازی نیست لزوماً برای واکسینه شدن به واحد دانشگاهی خود مراجعه کنند، گفت: توزیع مراکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی به گونه ای است که دانشجویان کمترین جابجایی را داشته باشند.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه واکسیناسیون این دانشگاه به آدرس http://azadhr.healthehr.ir اقدام به ثبت نام کنند.

امکان ثبت نام‌ دانشجویان در سامانه وزارت بهداشت فراهم است

وی افزود: با کمک وزارت بهداشت، دانشجویان می توانند در سامانه وزارت بهداشت اقدام به ثبت و رزرو نوبت کنند و به مراکز واکسیناسیون وزارت بهداشت در سطح شهر خودشان مراجعه کنند.

۹۱ درصد اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واکسینه شدند

وی درباره آخرین آمار واکسیناسیون اساتید و کارکنان دانشگاه گفت: با توجه به اینکه اساتید و کارکنان می توانستند در مراکز وزارت بهداشت واکسینه شوند، بنابراین آماری از بیرون دانشگاه نداریم، اما به طور کلی ۹۱ درصد از اساتید و کارمندان دانشگاه شرایط دریافت واکسن را داشتند و واکسن هم زده اند.

سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب فعال شد

سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت:

سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب از هم اکنون باز شد و دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم،وزارت بهداشت،دانشگاه آزاد و طلاب حوزه‌های‌ علمیه سراسر کشور می‌توانند به سایت
 salamat.gov.ir
مراجعه و با ورود کد ملی،تاریخ تولد و شماره همراه ثبت‌نام و بلافاصله زمان و مکان تزریق واکسن را انتخاب کنند.

دانشجویان و طلاب برای واکسیناسیون نیازی نیست به شهر محل تحصیل مراجعه کنند و این امکان فراهم شده است تا دانشجویان و طلاب بتوانند نزدیکترین مرکز واکسیناسیون را انتخاب کنند.

اگر دانشجویی موفق به ثبت نام در سامانه واکسیناسیون کرونا نشد و کد ملی او در سامانه ثبت نشده بود،می‌تواند موضوع را از طریق دانشگاه محل تحصیل پیگیری کند تا معاونت آموزشی وزارت علوم و وزارت بهداشت یا دانشگاه آزاد،اطلاعات را به مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ارسال کنند و فهرست تکمیلی اطلاعات دانشجویان در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت شود.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2446    ديروز: 1888    اين ماه: 11728    تاکنون : 3071829