افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جهانی کشتی ساحلی ایتالیا

کد خبر: 853 تاریخ انتشار: 1400/6/20
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مسابقات جهانی کشتی ساحلی ۲۰۲۱ ایتالیا به مقام سوم دست یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، عبدالله شیخ‌اعظمی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مسابقات جهانی کشتی ساحلی ۲۰۲۱ ایتالیا در وزن ۸۰ کیلوگرم به مقام سوم و مدال برنز دست یافت.

شیخ‌اعظمی در گروه B در دور نخست با نتیجه سه بر صفر مقابل ماگومد عبدالکادیروف از کشور روسیه به پیروزی رسید و در دور دوم مقابل واسیلی مینزالا از رومانی با نتیجه سه بر صفر به برتری دست یافت.

وی در دور سوم پابلو گارسیا از اسپانیا را با نتیجه سه بر صفر مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد که در این مرحله با نتیجه یک بر یک مقابل داویت خوتسیاشویلی از گرجستان مغلوب شد و به دیدار رده‌بندی رفت.

دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در دیدار رده‌بندی با نتیجه یک بر صفر از سد ماگومد عبدالکادیروف از روسیه گذشت و صاحب مدال برنز شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2651    ديروز: 1888    اين ماه: 11933    تاکنون : 3072034