دکتر طباطبایی تشریح کرد:

برنامه‌ریزی برای اجرای طرح حمایت از دانشجویان مادر در دانشگاه آزاد اسلامی/ ضرورت انطباق واحدهای درسی با نیازهای تربیتی خانواده و

کد خبر: 857 تاریخ انتشار: 1400/6/23
رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اجرای طرح حمایت از دانشجویان مادر، گفت: ارتقاء نقش مادران و برنامه ریزی برای فعالیت های فرهنگی تربیتی آنها از برنامه های این طرح است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست مشترک دکتر معصومه طباطبایی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نفیسه فیاض بخش مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده، دکتر عصمت سوادی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی طرح حمایت از دانشجویان مادر برگزار شد.

دکتر طباطبایی در این نشست گفت: هر کدام از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور که دارای امکانات و زیرساخت های لازم طرح حمایت از دانشجویان مادر از قبیل مهدکودک، پارکینگ، سلف یا رستوران و ... هستند، می توانند در وب سایت واحد دانشگاهی خود، توضیحات و فرم درخواست طرح مذکور را درج کنند.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: ارتقاء نقش مادران، برنامه ریزی برای فعالیت های فرهنگی تربیتی مادران و نقش آفرینی آنان در تربیت نسل تراز انقلاب اسلامی از جمله برنامه های محوری طرح حمایت از دانشجویان مادر است.

وی بر ضرورت انطباق واحدهای درسی با نیازهای تربیتی خانواده و کودکان تأکید کرد و افزود: واحدهای دانشگاهی برای این دسته از دانشجویان می‌توانند با هماهنگی با معاونت های موضوعی، دروس عمومی مرتبط را به صورت انتخابی ارائه کنند. همچنین واحدهای مجری طرح می توانند دوره های کوتاه مدت کودک یاری، تربیت کودک و ... را برنامه ریزی و ارائه دهند.

در ادامه این جلسه دکتر فیاض بخش مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده اظهار داشت: طرح حامی مادران از سوی دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی برای واحدهای حامی مادر با توجه به اهمیت حمایت از مادران علاقه مند به ادامه تحصیل تهیه و در هیات رئیسه دانشگاه مصوب شده است.

منبع

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران