نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

کد خبر: 866 تاریخ انتشار: 1400/6/30
نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته مهرماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره کاردانی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه  www.azmoon.org  قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره می توانند از ساعت 10 صبح شنبه سوم مهرماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می‌توانند روز سه شنبه 30 شهریور راهنمای  ثبت نام این مقطع را از سامانه sanjesh.iau.ir  و یا همینجا و همچنین کانال های اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در فضای مجازی با آیدی iaunoor@ دریافت و مطالعه کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 112    ديروز: 1614    اين ماه: 44171    تاکنون : 3574179