پیام رئیس واحد نور به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی

کد خبر: 867 تاریخ انتشار: 1400/6/31

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس،فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.
متن پیام دکتر فانی به این شرح است:
فرارسیدن بهار علم و دانش و سال تحصیلی جدید؛ آغازی دیگر بر حرکت در مسیر تعلیم و تربیت و قدم نهادن در راه تعالی علمی و شکوفایی دانش و خرد است.
تقارن آغاز سال تحصیلی با ایام اربعین سیّد و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان جامعه آموزش عالی با آرمان‌های والای مکتب انسان‌ساز اسلام می‌دانم تا دانشگاهيان با بهره‌گیری از آموزه‌های عاشورا درس آزادگی، پايداری، عزت و سربلندی را الگو و سرمشق قرار دهند. همچنین آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس همزمان است و مقارن شدن این دو آغاز مؤید این مهم است که آسایش و آرامشی که برای فراگیری علم در کشور حاکم است، مرهون جانفشانی‌های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس است.
اینجانب آغاز هفته شکوهمند دفاع مقدس را گرامی داشته و با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی،  آغاز سال تحصیلی را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و به ‌ویژه نودانشجویانی كه براي نخستين بار به محيط مقدّس دانشگاه گام نهاده‌اند، صميمانه تبريك عرض نموده و از درگاه یگانه سبحان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، موفقیت، بهروزی و نیک فرجامی آرزو می کنم.
دکتر مجید فانی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
۳۱ شهریور ۱۴۰۰

عبارت امنیتی