برنامه زمانبندی جلسات پیش‌دفاع متمرکز دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۱ اعلام شد

کد خبر: 889 تاریخ انتشار: 1400/7/13
برنامه زمانبندی پیشنهادی جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۱ منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه زمانبندی پیشنهادی جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در چهار دوره بهار، تابستان، پاییز و زمستان سال 1401 منتشر شد.

بر اساس این برنامه زمانبندی،‌ جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1401 به ترتیب در روزهای 31 اردیبهشت، 8 مرداد، 14 آبان و 10 دی‌ماه برگزار خواهد شد. دانشجویان از یک هفته پیش از زمان آغاز جلسات پیش‌دفاع، فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه وادافا به نشانی http://vadafa.iauec.ac.ir تاریخ و زمان موردنظر خود برای برگزاری جلسه پیش دفاع متمرکز را رزرو کنند.

آخرین دوره جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1400 نیز از چهارم دی‌ماه آغاز می‌شود و دانشجویان تا ساعت 15:30روز سه‌شنبه 16 آذرماه فرصت دارند تا مستندات خود را در سامانه پژوهشیار بارگذاری کنند. 21 تا 23 آذرماه نیز به عنوان زمان رزرو دانشجویان متقاضی شرکت در پنجمین دوره جلسات پیش دفاع متمرکز تعیین شده است.

گفتنی است تاکنون چهار دوره جلسات پیش‌دفاع متمرکز دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بیش از چهار هزار دانشجوی مقطع دکتری تخصصی این دانشگاه برگزار شده است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2095    ديروز: 3947    اين ماه: 51334    تاکنون : 3111435