به ریاست دکتر طهرانچی:

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

کد خبر: 891 تاریخ انتشار: 1400/7/14
جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر طهرانچی و با حضور معاونان، رؤسای مراکز و رؤسای استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد مشاور ریاست دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها، معاونان، رؤسای مراکز سازمان مرکزی و با حضور مجازی رؤسای استان های دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز (دوشنبه 12 مهرماه) برگزار شد.

در این جلسه، آخرین آمار و گزارش ها از جذب دانشجویان در استان ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شد و روند ثبت‌نام و جذب این دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر معصومه طباطبایی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی، دکتر ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند و دکتر سعید آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامه‌ریزی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارشی از روند جذب و ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند.

همچنین دکتر علاءالدین بروجردی معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از جذب دانشجویان غیرایرانی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی و روند افزایش پذیرش این دانشجویان ارائه کرد.

جمعی از معاونان و رؤسای استان های دانشگاه آزاد اسلامی نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود درخصوص جذب دانشجو و اقدامات صورت گرفته در این خصوص پرداختند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2059    ديروز: 3947    اين ماه: 51298    تاکنون : 3111399