دومين رويداد ملي رقابت تيم هاي دانشجويي در كرسي هاي آزاد انديشي

کد خبر: 894 تاریخ انتشار: 1400/7/18
دومين رويداد ملي رقابت تيم هاي دانشجويي در كرسي هاي آزاد انديشي دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان اندیشه برتر برگزار می گردد.

شرایط :

• اعضای هر تیم، متشکل از ۴ دانشجو از رشته ها و مقاطع تحصیلی است که دارای اشتغال به تحصیل در آن نیمسال تحصیلی هستند.
  •  هر تیم دارای یک سرگروه است و اعضای تیم ها در ثبت نام اولیه هر دوره باید دانشجو باشند.
  • اعضای تیم نباید دارای پرونده انضباطی باشند.
  • موضوعات رویداد:

فرهنگی  سیاسی- اجتماعی- اقتصادی

• اولین فرایند اجرا توسط سرگروه :

تکمیل فرم ثبت نام - برگزاری کارگاه آموزشی ویژه اعضای گروه - برگزاری رویداد در سطح استان

آخرین مهلت ثبت نام: 25 آبان 1400

علاقمندان برای ثبت نام حضوری به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  مراجعه نمایند و یا با شماره 09111209331 آقای یوسفی مدیر امور دانشجویی تماس بگیرند.

دانلود شیوه نامه اجرایی

پرداخت هدایای ارزنده و ویژه در سطح استانی و کشوری

الف) سطح استانی:

لوح تقدیر، پوشش رسانه ای از سوی شبکه استانی و پرداخت کارت هدیه به مبلغ 20 میلیون ریال به تیم منتخب

ج) سطح کشوری:

تیم منتخب اول: لوح تقدیر، اهدای تندیس و پرداخت کارت هدیه به مبلغ 60 ميليون ریال

تیم منتخب دوم : لوح تقدیر، اهدای تندیس و پرداخت کارت هدیه به مبلغ 40 ميليون ریال

تیم منتخب سوم : لوح تقدیر، اهدای تندیس و پرداخت کارت هدیه به مبلغ 30 ميليون ریال

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2232    ديروز: 3947    اين ماه: 51471    تاکنون : 3111572