در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز عمران، املاک و م:

تأکید دکتر طهرانچی بر آغاز پروژه تأمین مسکن اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی/ پروژه تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیأت

کد خبر: 915 تاریخ انتشار: 1400/8/11
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت پروژه تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: مقدمات کار تا حدی انجام شده و از رئیس جدید مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه می خواهم که در این زمینه به جد تلاش کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم مهندس مهدی عباسی و معارفه دکتر سعید صابونی رئیس جدید مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز (یکشنبه 9 آبان ماه) با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این مراسم گفت: مهندس عباسی دانشگاه را به علت انتخاب به عنوان عضو شورای اسلامی شهر تهران ترک می‌کند و این جلسه به پاس قدردانی از زحمات ایشان در زمان تصدی مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه دکتر صابونی رئیس جدید مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی دارای سوابق بسیار خوبی در این حوزه است، اظهار داشت: رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند، مشاور وزیر آموزش و پرورش و معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تنها بخشی از سوابق وی در حوزه عمران است.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه در حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی زحمات بسیار زیادی کشیده شده است، گفت: بدون شک دکتر صابونی با تجربه فراوان و مفید در این حوزه به دانشگاه کمک شایانی خواهد کرد.

وی با تأکید بر اهمیت پروژه تأمین مسکن اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این پروژه بسیار مهم و کلیدی است. مقدمات کار تا حدی انجام شده و از دکتر صابونی می خواهم که در این زمینه به جد تلاش کند، البته با سابقه ایشان در این حوزه بدون شک اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و کام خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را شیرین خواهد کرد.

وی ضمن تقدیر از زحمات مهندس عباسی رئیس سابق مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دکتر عباسی از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی است و تعلق خاطر بسیاری به دانشگاه آزاد اسلامی دارد و پس از این نیز به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور ارتباطات شهری به دانشگاه آزاد اسلامی کمک خواهد کرد.

در ادامه، دکتر محمدمهدی فداکار معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قدردانی از تلاشهای مهندس عباسی در زمان مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پروژه تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد تعاونی مسکن در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کار بسیار مهم و بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است و انتظار می رود دکتر صابونی در این زمینه مجدانه تلاش کند.

وی در پایان برای دکتر صابونی آرزوی توفیق در انجام امور محوله کرد.

مهندس مهدی عباسی رئیس سابق مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اهم اقدامات انجام شده در دو سال گذشته در حوزه عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارهای بسیار بزرگی در این دو سال شکل گرفت. مستندسازی بخش مهمی از املاک دانشگاه آزاد اسلامی، حل و فصل پرونده های بلاتکلیف عمرانی و اختلافات حقوقی، تعریف چشم اندازی برای آینده دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه نگهداشت پروژه های عمرانی و برنامه ریزی در حوزه عمران و املاک و اتفاقات در حوزه تهاتر دیون، توافق با نهادهای دولتی و ... از جمله اقدامات انجام شده است.
مهندس عباسی برای دکتر صابونی به عنوان رئیس جدید مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه این جلسه، دکتر سعید صابونی رئیس جدید مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از حسن نیت و اعتماد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: اعتقاد راسخ دارم با همکاری، همدلی و همیاری همکاران این حوزه می توانیم به اهداف دانشگاه آزاد اسلامی دست پیدا کنیم.

پروژه تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه در سه ماه آینده کلید می خورد

دکتر صابونی با تأکید بر اهمیت بحث مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اهمیت موضوع، در سه ماه آینده پروژه تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه کلید می خورد. در این زمینه 500 هکتار زمین برای این پروژه در سراسر کشور در نظر گرفته شده است.

در پایان مراسم با اهدا لوح تقدیر از زحمات مهندس عباسی تقدیر شد.

همچنین حکم انتصاب دکتر صابونی توسط دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به وی اعطا شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 113    ديروز: 1614    اين ماه: 44172    تاکنون : 3574180