با حکمی از سوی دکتر جهان‌بین:

سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

کد خبر: 917 تاریخ انتشار: 1400/8/11
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، علیرضا زارع شهرآبادی را به عنوان سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

دکتر جهان‌بین در حکم انتصاب وی آورده است:

برادر گرامی جناب آقای علیرضا زارع شهرآبادی

با سلام و تهیات

با توجه به استعفای برادر عزیزم جناب آقای دکتر سیدکاظم یکانی و خدمت ایشان در سنگری دیگر، جنابعالی را که متصف به تعهد، تجربه و روحیه جهادی و انقلابی هستید، به عنوان سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می کنم.

انتظار می رود با بکارگیری ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه تمام مساعی خود را در انجام وظایف محوله مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه به کار گیرید.

مزید توفیقات جنابعالی را از خداوند منان خواهانم.

دکتر فرزاد جهان‌بین

گفتنی است علیرضا زارع شهرآبادی دارای سوابق اجرایی ازجمله مشاور و رئیس حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دبیر کمیته انتصابات معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئول برنامه‌ریزی یکپارچه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئول برگزاری دوره «معرفت رضوی» و... است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 295    ديروز: 1595    اين ماه: 30687    تاکنون : 3221266