با صدور حکمی از سوی دکتر طهرانچی:

رئیس مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

کد خبر: 918 تاریخ انتشار: 1400/8/11
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی رئیس مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر سعید صابونی را به عنوان رئیس مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر سعید صابونی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد معاون محترم توسعه مدیریت و منابع و با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه» منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار می رود ضمن هماهنگی کامل با معاونت مذکور، با بهره‌گیری از ظرفیت های معنوی و مادی و سرمایه های انسانی دانشگاه، در جهت حفظ و توسعه سرمایه‌های فیزیکی دانشگاه و همچنین پیگیری مجدانه موضوع مسکن کارکنان، اهتمام ورزید.

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید.

محمدمهدی طهرانچی

دکتر سعید صابونی دارای مدرک دکتری تخصصی شهرسازی است که سوابقی ازجمله قائم مقام‌وزیر راه و شهرسازی در استان البرز، مشاور امور ساختمانی مدیرعامل پست بانک ایران، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند، مشاور وزیر آموزش و پرورش، معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مدیرکل نظارت و هماهنگی اجرای طرح‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، نماینده تام‌الاختیار وزیر آموزش و پرورش در شرکت ساختمان‌های آموزشی، مدیرکل عمرانی و املاک دانشگاه پیام نور کشور،  مدیرکل پست بانک استان تهران، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور و... را در کارنامه اجرایی خود دارد.

دکتر طهرانچی همچنین طی نامه ای جداگانه، ضمن عرض تبریک به مناسبت انتخاب شایسته مهندس مهدی عباسی به عنوان عضو محترم شورای اسلامی شهر تهران، از زحمات و تلاش های وی در دوران مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رئیس سابق مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه، قدردانی و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 337    ديروز: 1595    اين ماه: 30729    تاکنون : 3221308