در ششمین گردهمایی مسئولان بسیج دانشجویی صورت گرفت:

دیدار صمیمانه مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای منتخب دانشگاه آزاد اسلامی با دکتر طهرانچی/ تقدیر بسیج دانشجویی از رئیس دانشگاه آزاد

کد خبر: 920 تاریخ انتشار: 1400/8/11
جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای منتخب دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین گردهمایی خود با دکتر طهرانچی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز در ششمین گردهمایی مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای منتخب دانشگاه آزاد اسلامی حضور یافت و با مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای منتخب گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی پس از استماع نظرات، دغدغه ها و پیشنهادات مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دانشجویان پیش‌برنده و کِشنده حوزه فرهنگ هستند و ما همواره از نظرات دانشجویان بخصوص در حوزه فرهنگی و دانشجویی استفاده می کنیم. مقام معظم رهبری از دانشگاه آزاد اسلامی سه مسئله ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی را مطالبه کردند که معتقدیم گسترش فضای انقلابی با حضور و مشارکت بسیج دانشجویی و جوانان انقلابی میسر خواهد شد.

وی با بیان اینکه پای بسیج ایستادن برای ما افتخار است، ادامه داد: قرار نیست بسیج دانشجویی زینت‌المجالس دانشگاه آزاد اسلامی باشد، بلکه باید تبدیل به بستر جهادگران علمی شود. همانطور که مقام معظم رهبری برای علم از واژه جهاد استفاده می کنند، خط مقدم جهاد نیز در اختیار بسیج است و ما از این ظرفیت عظیم حمایت می کنیم تا بتوانیم در جهاد علمی به درستی نقش‌آفرینی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر حمایت و پشتیبانی از فعالیت های بسیج و تشکل های دانشجویی، اظهار داشت: امسال در قانون بودجه سالانه دانشگاه آزاد اسلامی دو بند بودجه‌ای مربوط به فعالیت تشکل های دانشجویی تصویب شد تا از این طریق بتوانیم فعالیت بسیج و تشکل های دانشجویی را تسهیل کنیم. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز از فعالیت های پژوهشی و نوآورانه بسیج دانشجویی حمایت خواهد کرد تا از این طریق نیز بتوان اتفاقات بزرگی رقم زد.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: دانشجویان چرخ های حرکت دانشگاه هستند و اگر دانشجو نباشد، مجموعه به حرکت درنمی‌آید، بنابراین حمایت و پشتیبانی از دانشجویان لازم و ضروری است.

وی در ادامه به پیشرفت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: اینکه برخی ادعا می کنند که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهاد علمی برجسته شناخته نمی‌شود، بی انصافی است، چرا که در حال حاضر چهار رشته مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی شانگهای زیر 100 هستند و این در حالی است که هیچ دانشگاه ایرانی در رتبه زیر 200 قرار ندارد و این یک افتخار علمی بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی و جمهوری اسلامی ایران است.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تحول در رویکرد پژوهشی این دانشگاه، تصریح کرد: در این مدت همه تلاش خود را انجام دادیم تا با اجرای طرح پایش، دانشگاه آزاد اسلامی را از یک دانشگاه آموزش‌محور و کلاس‌محور متحول کنیم. از این رو پژوهش دانشگاه را به دو دسته تحصیلات تکمیلی و پژوهش های برون‌سازمانی تقسیم کردیم که بحمدالله در حوزه پژوهش تحصیلات تکمیلی با راه‌اندازی سامانه پژوهشیار، اقدامات فوق‌العاده‌ای در سطح کشور انجام شد. در پژوهش برون سازمانی نیز با اجرای طرح الف و ب اعضای هیأت علمی، توانستیم بسیاری از اساتید را پای کار بیاوریم و تاکنون قراردادهای بسیار خوبی هم منعقد شده است.

دکتر طهرانچی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر اولویت قرار داشتن تخصص اقتصادی برای انتصاب رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تاکنون هیچ انتصابی به واسطه رویکرد اقتصادی افراد صورت نگرفته است، بلکه ما به دنبال افرادی برای ریاست واحدها هستیم که علاوه بر انقلابی بودن، از ویژگی های فرهنگی و علمی برجسته برخوردار باشند و اقتصاد هم بدانند، البته نتایج ثابت کرده که مدیران موفق واحدهای دانشگاهی در حوزه اقتصادی، کارنامه بسیار موفقی هم در حوزه فرهنگی داشته‌اند.

وی با اشاره به یکی از دغدغه های مطرح شده در این جلسه درباره کادرسازی نیروهای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: کادرسازی را اساساً یکی از وظایف دانشگاه می دانیم و این موضوع در برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به دقت دیده شده است، اما متأسفانه در گذشته یک نابسامانی مطلق در هیأت علمی دانشگاه وجود داشت، به طوری که هزار نفر از افراد طی سال های 1388 تا 1398 به صورت قرارداد سالانه با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری داشتند که بحمدالله طی دو سال گذشته توانستیم وضعیت همکاری این افراد را ساماندهی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در فراخوان جذب هیأت علمی سال 1398 نیز 400 جوان متخصص و انقلابی جذب بدنه دانشگاه آزاد اسلامی شدند و این موضوع یکی از برنامه های جدی مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.

در ابتدای این جلسه، مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای کرج، زنجان، بجنورد، پرند، تبریز، شیراز، قشم و آزادشهر به نمایندگی از دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی سؤالات، دغدغه ها و نظرات خود را مطرح کردند و دکتر طهرانچی نیز در این نشست 2ساعته که در فضایی صمیمانه برگزار شد، به پرسش های مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد.

در پایان این نشست، مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به پاس تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در قالب برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی، دانشگاه با اهدای هدیه ای از تلاش ها و زحمات دکتر طهرانچی قدردانی کردند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1244    ديروز: 1515    اين ماه: 2759    تاکنون : 3582805