دکتر مجید فانی به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان پیامی صادر کرد.

کد خبر: 923 تاریخ انتشار: 1400/8/13
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به این شرح است؛

بسمه تعالی
۱۳ آبان روز تجلی آزادگی، ایثار، حماسه و دلاوری جوانان ایران اسلامی در دستیابی به استقلال طلبی و عدالت خواهی است. ۱۳ آبان روز رویش جوانه های سبز ایمان با اتکال به خداوند رحمان و پیروی از حضرت امام خمینی (ره)، روز صدور پیام انقلاب به جهانیان و یادآور تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی می باشد.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ضمن گرامیداشت این روز بزرگ و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب و شهدای بزرگ ایران اسلامی، خشم و انزجار خود از استکبار جهانی را ابراز نموده و سیاست‌های مزدورانه استکبار جهانی به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار را محکوم می نمائیم.
در پایان از دلاورمردان نیروی دریایی سپاه در شکست هیمنه پوشالی ارتش تروریستی آمریکا و جلوگیری از دزدی نفت متعلق به ملت ایران صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

مجید فانی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد